121 subsidies gevonden

Verfijn jouw resultaten met de aanwezige filters.

Filter subsidies

Sla deze zoekopdracht op

IMPACT EdTech – Incubating High-IMPACT New Generation EdTech Disruptors for Inclusive & Personalised Learning

0

Het doel van het Horizon 2020-project IMPACT EdTech (IM-EDT) is het stimuleren van innovatie in het onderwijs in heel Europa door het identificeren, selecteren en versnellen van de meest disruptieve EdTech-oplossingen.

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling Innovatief & Duurzaam MKB 2021 provincie Groningen

0

Het doel van de Subsidieregeling Innovatief & Duurzaam MKB 2021 provincie Groningen (IDMG) is het stimuleren en ondersteunen van innovatie en duurzaamheid bij het Groningse midden- en kleinbedrijf (mkb) door investeringen in duurzame bedrijfsuitrusting, waardoor de regio economisch wordt …

Geopend  Subsidie

Tijdelijke beleidsregel bedrijvenschade coronarellen

0

Op basis van de Tijdelijke beleidsregel bedrijvenschade coronarellen (RBC) kan een tegemoetkoming worden verstrekt in de schade die een ondernemer heeft geleden als gevolg van de coronarellen en die niet door een verzekering of op andere wijze wordt vergoed.

Geopend  Subsidie

InvestEU-programma

0

Met het InvestEU-programma (INVESTEU) wil de Europese Commissie investeringen, innovatie en werkgelegenheid een verdere impuls geven.

Geopend  Garantie, Krediet, lening

Subsidieregeling stimulering PPO 2021

0

Het doel van de Subsidieregeling stimulering PPO 2021 (PPOGR) is om ZZP’ers in de provincie Groningen die actief zijn in de culturele sector te stimuleren zich professioneel te ontwikkelen en hun loopbaankansen te vergroten.

Geopend  Subsidie

Topfonds Gelderland: MKB Kredietfaciliteit Gelderland (MKG)

0

Het doel van de MKB Kredietfaciliteit Gelderland (MKG) is de financiering van projecten gericht op de ontwikkeling van innovatieve technieken in food, health, energie- en milieutechnologie, de maakindustrie, circulaire economie, smart industrie en crossovers tussen deze sectoren.

Geopend  Krediet, lening, Participatie

Topfonds Gelderland: Innovatie

0

Het doel van het Innovatie- en Energiefonds Gelderland (IEG) is het bevorderen van projecten (inclusief circulaire economie) die rechtstreeks bijdragen aan de realisatie van duurzame energievoorziening in Gelderland.

Geopend  Krediet, lening, Participatie

Gilde Healthcare

0

Gilde Healthcare (GILDE) is een gespecialiseerde Europese investeringsmaatschappij in de gezondheidszorg. Gilde Healthcare beschikt over twee aparte fondsstrategieën: venture & groeikapitaal en private equity.

Geopend  Krediet, lening, Participatie

BioGeneration Ventures

0

BioGeneration Ventures (BGV) investeert in startende bedrijven in de life sciences in Nederland.

Geopend  Participatie

Future Food Fund (FFF)

0

Het Future Food Fund (FFF) is een venture capital fonds dat investeert in Nederlandse ondernemingen die met vernieuwende technologie en/of disruptieve businessmodellen impact willen hebben op de agri-horti-food sector.

Geopend  Participatie

Subsidieregeling Versneller Innovatieve Ambities 2021 ontwikkelingsprojecten (VIA 2021 ontwikkelingsprojecten)

0

Het doel van de Subsidieregeling Versneller Innovatieve Ambities 2021 ontwikkelingsprojecten (VIA2021OP) is het stimuleren van onderzoek en ontwikkeling in het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen.

Geopend  Subsidie
Samenwerkingsverband Noord-Nederland door SNN

Subsidieregeling Investeren in Toekomstbestendige Industrie 2021 (SITI 2021)

0

Het doel van de Subsidieregeling Investeren in Toekomstbestendige Industrie 2021 (SITI 2021) is de economische structuur te versterken en werkgelegenheid te creëren, door het verduurzamen van de bestaande industrie én het aantrekken van nieuwe bedrijven en uitbreidingsinvesteringen in het …

Geopend  Subsidie
Samenwerkingsverband Noord-Nederland door SNN
+