125 subsidies gevonden

Verfijn jouw resultaten met de aanwezige filters.

Filter subsidies

Sla deze zoekopdracht op

Derde tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid

0

Het doel van de Derde tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW-3) is om werkgevers tegemoet te komen in de betaling van de loonkosten, indien sprake is van een acute terugval in de omzet gedurende een periode van drie maanden, vanwege een vermindering in …

Geopend  Subsidie

Ondernemersimpuls Fryslân

0

Het doel van de Ondernemersimpuls Fryslân (OIFR) is het helpen van het Friese micro- en kleinbedrijf om zo sterk mogelijk uit de coronacrisis te komen.

Geopend  Krediet, lening

Subsidieregeling COVID

1

De Subsidieregeling COVID-19 maatregelen VTE-sector Fryslân (COVIDFR) heeft tot doel om Friese mkb-ondernemingen in de toeristische sector of horeca te ondersteunen bij het herinrichten van hun ondernemingen op de anderhalve-meter-economie.

Geopend  Subsidie
Samenwerkingsverband Noord-Nederland door SNN

De anderhalve-meter-regeling provincie Groningen 2020

1

Het doel van De anderhalve-meter-regeling provincie Groningen 2020 (AMGR) is om kleine ondernemingen en maatschappelijke organisaties in de provincie Groningen te ondersteunen bij het herinrichten van hun onderneming/organisatie aan de anderhalve-meter-economie.

Geopend  Subsidie
Samenwerkingsverband Noord-Nederland door SNN

Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020

0

Het doel van de Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020 (DTZ2020) is het stimuleren van economische structuurversterking in de Dutch TechZone-regio (de gemeenten Coevorden, Emmen, en Hoogeveen) door een bijdrage te leveren aan projecten van ondernemingen.

Geopend  Subsidie
Samenwerkingsverband Noord-Nederland door SNN

Garantie Klein Krediet Corona

0

Het doel van de regeling Garantie Klein Krediet Corona (KKC) is om op een verantwoorde wijze een zo breed mogelijke groep mkb-ondernemingen tegen relatief gunstige voorwaarden in hun financieringsbehoefte tot € 50.000 te voorzien.

Geopend  Garantie, Krediet, lening

Subsidieregeling Snelloket COVID

1

De Subsidieregeling Snelloket COVID-19 maatregelen VTE-sector Drenthe (SCVD) heeft tot doel Drentse toeristische ondernemingen te ondersteunen bij het herinrichten van hun onderneming aan de zogeheten anderhalve-meter-economie.

Geopend  Subsidie
Samenwerkingsverband Noord-Nederland door SNN

Tijdelijk Overbruggingskrediet Programma innovatieve Start en Scale ups

0

Het doel van het Tijdelijk Overbruggingskrediet Programma innovatieve Start en Scale ups (TOPSS) is het waarborgen van de beschikbaarheid van risicokapitaal voor innovatieve start- & scaleups met een gezond perspectief die worden getroffen door de Covid-19 crisis. Financiering vanuit TOPSS …

Geopend  Krediet, lening

Garantie ondernemingsfinanciering uitbraak coronavirus

0

Het doel van de Garantie ondernemingsfinanciering uitbraak coronavirus (GO-C) is het verlenen van steun aan bedrijven die getroffen zijn door de uitbraak van het coronavirus.

Geopend  Garantie

Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers

0

Het doel van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO) is het tijdelijk ondersteunen van zelfstandigen die als gevolg van de coronacrisis in financiële problemen zijn geraakt.

Geopend  Krediet, lening

Tijdelijke borgstelling MKB

0

Het doel van de Tijdelijke borgstelling MKB-visserij- en aquacultuurkredieten (TBVA) is het ondersteunen van investeringskredieten van financiers aan mkb-ondernemers in de visserij- en aquacultuursector die getroffen zijn of worden door de uitbraak van het coronavirus.

Geopend  Garantie, Subsidie

Subsidieregeling Versneller Innovatieve Ambities 2020 organisatie

1

Het doel van de Subsidieregeling Versneller Innovatieve Ambities 2020 organisatie-innovatie (VIA2020OI) is stimuleren dat het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen meer toekomstgericht gaat ondernemen.

Geopend  Subsidie
Samenwerkingsverband Noord-Nederland door SNN
+