Over 123subsidie.nl

Helpt snel en gemakkelijk een subsidie te vinden

Wil je weten welke subsidiemogelijkheden in Noord-Nederland voor jou interessant zijn? Op 123subsidie.nl zie je in een paar stappen voor welke subsidies jouw onderneming in aanmerking komt.

In een paar stappen naar de subsidies die voor jou interessant zijn

  • Kies de provincie waarin jouw onderneming gevestigd is;
  • Kies een of meer interessegebieden waarin jouw onderneming actief is;
  • Geef aan op welke schaal je subsidie zoekt. Een Europese subsidie is doorgaans moeilijker dan een regionale.

Om nog specifieker te zoeken kun je vervolgens selecteren of je een subsidie, fiscale stimulans of iets anders zoekt.

En weet je al wat je zoekt? Je kunt ook direct op naam naar een specifieke regeling zoeken.

Per ingevulde stap vallen de subsidies die niet interessant zijn af. Wat overblijft is een lijst met subsidies die passen bij de selectie. Hoe meer selecties hoe gerichter het systeem zoekt. Door de voor jou interessante subsidie aan te klikken kun je informatie downloaden en contact opnemen met de desbetreffende uitvoerende organisatie voor verdere informatie.

En kom je er zo 1-2-3 niet uit, of maak je graag gebruik van professionele hulp bij het vinden en aanvragen van een subsidie? We geven ook een overzicht van subsidieadviseurs die stand-by staan.

Met hulp van recensies, door collega-ondernemers, vind je snel de voor jou best passende adviseur.

Bekijk alle subsidies Bekijk alle adviseurs

Een dienst van SNN

Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) faciliteert partijen in Noord-Nederland in het realiseren van hun ambities gericht op innovatieve, duurzame en inclusieve groei. Dit doet het SNN met name door het verstrekken van subsidies. Als managementautoriteit van Noord-Nederland voert het SNN de subsidies en monitoring en controle op deze subsidies uit.

Samenwerking in Noord-Nederland

Door middel van het verstrekken van deze subsidies aan innovatieve, duurzame en inclusieve projecten behartigt het SNN de belangen van Noord-Nederland in het regionale, nationale en internationale speelveld. Daarnaast jaagt het SNN samenwerkingen in Noord-Nederland aan, bijvoorbeeld tussen kennisinstellingen en ondernemers. Relevante kennis, contacten en informatie zijn bovendien beschikbaar voor anderen.

Meer lezen over het SNN?

Op de website van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland lees je meer over het SNN als subsidieverstrekker, belangenbehartiger en bestuurlijk platform.

  • 433 open subsidies aangeboden
  • 88 adviseurs stand-by
  • Gratis account!
+