31 subsidies gevonden

Verfijn jouw resultaten met de aanwezige filters.

Filter subsidies

Sla deze zoekopdracht op

Tijdelijke subsidieregeling duurzame binnenvaartmotoren 2020-2021

0

Het doel van de Tijdelijke subsidieregeling duurzame binnenvaartmotoren 2020-2021 (SDBM) is het stimuleren van de verdere verduurzaming van de binnenvaartsector.

Geopend  Subsidie

Disruptive Technology Ventures Seed Fund (DTV)

0

Het Disruptive Technology Ventures Seed Fund (DTV) investeert in early stage technologiebedrijven die hun onderscheidende vermogen halen uit unieke en disruptieve technologieën.

Geopend  Participatie

Tijdelijke subsidieregeling stimulering goederenvervoer per spoor

0

De Tijdelijke subsidieregeling stimulering goederenvervoer per spoor (GOEDSPOOR) heeft tot doel het spoorgoederenvervoer te stimuleren en daarmee het goederenvervoer over de weg te beperken teneinde een efficiënt, veilig en duurzaam goederenvervoer tot stand te brengen.

Geopend  Subsidie

Tijdelijke subsidieregeling spoorgoederenvervoer voor bijzondere omleidingskosten

0

De Tijdelijke subsidieregeling spoorgoederenvervoer voor bijzondere omleidingskosten (SPOOR) heeft tot doel de marktpositie van het spoorgoederenvervoer ten opzichte van het meer vervuilende goederenvervoer over de weg te behouden gedurende de periode dat de Betuweroute door de aanleg van een …

Geopend  Subsidie

Regeling groenprojecten 2016

0

De Regeling groenprojecten 2016 (GRBEL2016) heeft tot doel het bevorderen van beleggingen en investeringen die van belang zijn voor de bescherming van het milieu.

Geopend  Fiscale stimulans

Maritieme Innovatie Impuls Projecten

0

Het doel van de regeling Maritieme Innovatie Impuls Projecten (MIIP) is het maritieme bedrijfsleven te ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe kennis of producten. Vanuit de MIIP-regeling is steun beschikbaar voor haalbaarheidsstudies naar innovaties.

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling openbaar vervoer Fryslân 2016

0

Met de Subsidieregeling openbaar vervoer Fryslân 2016 (OVFR) kan de provincie Friesland subsidies verstrekken voor activiteiten op het gebied van openbaar vervoer.

Geopend  Subsidie

Uitvoeringsregeling BDU Verkeer en Vervoer

0

Het doel van de Uitvoeringsregeling BDU Verkeer en Vervoer (BDUVVDR) is het stimuleren van de verbetering van de verkeersveiligheid en bereikbaarheid in Drenthe.

Geopend  Subsidie

Mainport Innovation Fund II

0

Het doel van het Mainport Innovation Fund II (MIF II) is het ondersteunen van innovatieve Nederlandse start-ups binnen de sectoren transport, logistiek en luchtvaart.

Geopend  Participatie

Europees Fonds voor Strategische Investeringen

0

Het doel van het Europees Fonds voor Strategische Investeringen (EFSI) is om door middel van gerichte investeringen de structurele economische groei en de werkgelegenheid in de Europese Unie (EU) te bevorderen.

Geopend  Garantie, Krediet, lening, Participatie

European Energy Efficiency Fund

0

Het doel van het European Energy Efficiency Fund (EEEF) is het ondersteunen van de doelstellingen van de Europese Unie op het gebied van duurzame energie en klimaatbescherming.

Geopend  Garantie, Krediet, lening, Participatie

Beleidsregels voor subsidieverlening met het oog op de financiering van ontwikkelingsrelevante infrastructuurprojecten in ontwikkelingslanden (DRIVE)

1

Het doel van de Beleidsregels voor subsidieverlening met het oog op de financiering van ontwikkelingsrelevante infrastructuurprojecten in ontwikkelingslanden (DRIVE) is het stimuleren van ontwikkelingsrelevante infrastructuurprojecten die niet op een commerciële basis gefinancierd en …

Geopend  Garantie, Krediet, lening, Subsidie
+