43 subsidies gevonden

Verfijn jouw resultaten met de aanwezige filters.

Filter subsidies

Sla deze zoekopdracht op

Tijdelijke subsidieregeling onderzoek Topsector Logistiek 2022-2026

0

Het doel van de Tijdelijke subsidieregeling onderzoek Topsector Logistiek 2022-2026 (DINALOG-OTL) is het ondersteunen van onderzoeksprojecten die bijdragen aan, of uitvoering geven aan de Gezamenlijke Ambitie Logistiek en goederenvervoer in 2050 of aan het kennis- en innovatieprogramma …

Geopend  Subsidie

Tijdelijke subsidieregeling walstroom zeeschepen 2022-2023

0

Het doel van de Tijdelijke subsidieregeling walstroom zeeschepen 2022-2023 (WZS) is het stimuleren van de aanleg van walstroomvoorzieningen in Nederlandse zeehavens ten behoeve van de energievoorziening van zeeschepen.

Geopend  Subsidie

Interreg Noordwest2027

0

Het programma Interreg Noordwest-Europa 2021-2027 (INTERREGNWE) wil bijdragen aan een groene, slimme en rechtvaardige transitie voor alle deelnemende gebieden in Noordwest-Europa (NWE), met als doel een evenwichtige ontwikkeling te ondersteunen en alle regio's veerkrachtiger te maken.

Geopend  Subsidie

Interreg Noordzeeregio 2021-2027

0

Het doel van het programma Interreg Noordzeeregio 2021-2027 (INTERREGNZR) is bijdragen aan een groenere, slimmere en meer leefbare Noordzeeregio.

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling openbaar vervoer Fryslân 2022

0

Met de Subsidieregeling openbaar vervoer Fryslân 2022 (OVFR22) kan de provincie Friesland subsidies verstrekken voor activiteiten op het gebied van openbaar vervoer.

Geopend  Subsidie

Connecting Europe Facility (CEF)

0

Met de Connecting Europe Facility (CEF) wil de Europese Unie (EU) bijdragen aan het aanleggen, ontwikkelen, moderniseren en voltooien van de trans-Europese netwerken in de vervoers-, energie- en digitale sector, alsmede grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van hernieuwbare energie …

Geopend  Garantie, Krediet, lening, Overig, Subsidie

Subsidie op code 95 opleidingen voor werkgevers

0

Het doel van de Subsidie op code 95 opleidingen voor werkgevers (FSO-SW) van Stichting Fonds Scholing en Ordening voor het besloten busvervoer (FSO), is om Code 95 opleidingen te stimuleren. Touringcarchauffeurs die beroepsmatig hun vak uitoefenen dienen namelijk de Code 95 aantekening op het …

Geopend  Subsidie

Subsidie op functiegerelateerde opleidingen

0

Het doel van Subsidie op functiegerelateerde opleidingen (FSO-F) van Stichting Fonds Scholing en Ordening voor het besloten busvervoer (FSO), is om functiegerelateerde opleidingen aan te bieden waardoor een medewerker uit de besloten busvervoer sector beter voorbereid is op het uitvoeren van …

Geopend  Subsidie

Subsidie voor instroomtrajecten touringcarchauffeurs

0

Het doel van Subsidie voor instroomtrajecten touringcarchauffeurs (FSO-SI) van Stichting Fonds Scholing en Ordening voor het besloten busvervoer (FSO), is om instroom van touringcarchauffeurs in de besloten busvervoer sector te bevorderen.

Geopend  Subsidie

Horizon Europe cluster 5: Klimaat, Energie en Mobiliteit

0

Het doel van het Horizon Europe-cluster Klimaat, Energie en Mobiliteit (HORIZONC5) is bij te dragen aan onderzoek en innovatie gericht op de bestrijding van klimaatverandering.

Geopend  Subsidie

Horizon Europe cluster 4: Digitaal, industrie en ruimte

0

Het doel van het Horizon Europe-cluster Digitaal, industrie en ruimte (HORIZONC4) is bij te dragen aan onderzoek en innovatie gericht op het versterken van de Europese soevereiniteit in cruciale ontsluitende technologieën voor digitalisering en productie, en op het gebied van ruimtetechnologie.

Geopend  Subsidie

Mobiliteitsfonds

0

Het doel van het Mobiliteitsfonds (MF) is het faciliteren van de bereikbaarheid van heel Nederland door veilige, innovatieve en duurzame mobiliteit van personen en goederen.

Geopend  Subsidie
+