35 subsidies gevonden

Verfijn jouw resultaten met de aanwezige filters.

Filter subsidies

Sla deze zoekopdracht op

Subsidieprogramma Support International Business 2022-2026

0

Het doel van het Subsidieprogramma Support International Business 2022-2026 (SIB) is het ondersteunen van mkb-ondernemingen bij het op gestructureerde wijze vormgeven van de export van de door deze mkb-ondernemingen zelf geproduceerde of zelf ontwikkelde goederen en/of diensten én bij het …

Geopend  Subsidie

Interreg Deutschland2027

0

Het doel van het programma Interreg Deutschland-Nederland 2021-2027 (INTERREGDNL) is het stimuleren van vernieuwende grensoverschrijdende projecten in de Duits-Nederlandse grensregio, die bijdragen aan een innovatiever, groener én meer verbonden grensgebied, waarin Europa dichter bij de burger komt.

Geopend  Subsidie

Programma voor de interne markt (2021‑2027)

0

Met het Programma voor de interne markt (SMP) wil de EU burgers, consumenten, bedrijven en overheden in staat stellen de marktintegratie optimaal te benutten.

Geopend  Krediet, lening, Subsidie

Programma Creatief Europa (2021-2027)

0

Het doel van het Programma Creatief Europa (2021-2027) (CEU) is het ondersteunen van de Europese culturele en creatieve sectoren.

Geopend  Subsidie

Europees programma voor burgers, gelijkheid, rechten en waarden (2021-2027)

0

Het doel van het Europees programma voor burgers, gelijkheid, rechten en waarden (CERV) is het bevorderen en beschermen van de fundamentele rechten en waarden binnen de Europese Unie (EU).

Geopend  Subsidie

EU4Health-programma

0

Het doel van het EU4Health-programma (EU4HEALTH) is de menselijke gezondheid in de Europese Unie (EU) te verbeteren én een hoog niveau van bescherming van de menselijke gezondheid in alle beleidsmaatregelen en activiteiten van de EU te waarborgen.

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling de Groninger Ondernemersregeling provincie Groningen 2021

0

Het doel van de Subsidieregeling de Groninger Ondernemersregeling provincie Groningen 2021 (GOR) is het toekomstbestendig maken van ondernemingen in de provincie Groningen en het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt in de provincie Groningen.

Geopend  Subsidie

Deelreglement Distributie 2021

0

Het doel van het Deelreglement Distributie 2021 (FNFDIS2021) van het Nederlands Filmfonds (FNF) is het ondersteunen van de distributie van majoritaire filmproducties en minoritaire coproducties, en de daarmee samenhangende marketing en promotie, en de distributie en daarmee samenhangende …

Geopend  Subsidie

Fonds Verantwoord Ondernemen 2019

0

Het doel van het Fonds Verantwoord Ondernemen 2019-2022 (FVO) is het stimuleren van internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (IMVO) door Nederlandse ondernemingen. Zo kunnen bedrijven samen met maatschappelijke organisaties IMVO-risico’s of -misstanden in hun internationale …

Geopend  Subsidie

Subsidieprogramma Fonds Bestrijding Kinderarbeid 2018

0

Het doel van het Subsidieprogramma Fonds Bestrijding Kinderarbeid 2018-2022 (FBK2018) is het ondersteunen van activiteiten op het gebied van mensenrechten en private sectorontwikkeling die strekken tot het tegengaan van kinderarbeid.

Geopend  Subsidie

Get Ready for Japan

0

Het doel van het programma Get Ready for Japan (GRFJ) is om Europese managers door middel van training te voorzien van essentiële kennis over hoe zaken te doen in Japan.

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling internationaal ondernemen Fryslân

0

Het doel van de Subsidieregeling internationaal ondernemen Fryslân (INONFR) is het stimuleren van de internationalisering van het mkb in de provincie Friesland.

Geopend  Subsidie
+