36 subsidies gevonden

Verfijn jouw resultaten met de aanwezige filters.

Filter subsidies

Sla deze zoekopdracht op

Europees programma Justitie (2021-2027)

0

Het doel van het Europees programma Justitie (JUST) is bij te dragen tot de verdere ontwikkeling van een Europese rechtsruimte, in het bijzonder door de justitiële samenwerking in burgerlijke en in strafzaken te bevorderen.

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling de Groninger Ondernemersregeling provincie Groningen 2021

0

Het doel van de Subsidieregeling de Groninger Ondernemersregeling provincie Groningen 2021 (GOR) is het toekomstbestendig maken van ondernemingen in de provincie Groningen en het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt in de provincie Groningen.

Geopend  Subsidie

Deelreglement Distributie 2021

0

Het doel van het Deelreglement Distributie 2021 (FNFDIS2021) van het Nederlands Filmfonds (FNF) is het ondersteunen van de distributie van majoritaire filmproducties en minoritaire coproducties, en de daarmee samenhangende marketing en promotie, en de distributie en daarmee samenhangende …

Geopend  Subsidie

Uitvoeringsregeling vouchers IkBenDrentsOndernemer.nl 3.0

1

De Uitvoeringsregeling vouchers IkBenDrentsOndernemer.nl 3.0 (IBDO3DR) heeft tot doel om de Drentse economie binnen de provinciale economische speerpunten te stimuleren. Drentse mkb-ondernemers worden door het inhuren van een kennisleverancier voor het geven van advies gestimuleerd tot groei, …

Geopend  Subsidie

Innovatieprestatiecontracten ten behoeve van een duurzame visserij

0

Het doel van de regeling Innovatieprestatiecontracten ten behoeve van een duurzame visserij (IPCDV) is het subsidiëren van innovatieprestatiecontracten ten behoeve van een duurzame visserij.

Geopend  Subsidie

Fonds Verantwoord Ondernemen 2019

0

Het doel van het Fonds Verantwoord Ondernemen 2019-2022 (FVO) is het stimuleren van internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (IMVO) door Nederlandse ondernemingen. Zo kunnen bedrijven samen met maatschappelijke organisaties IMVO-risico’s of -misstanden in hun internationale …

Geopend  Subsidie

Subsidieprogramma Fonds Bestrijding Kinderarbeid 2018

0

Het doel van het Subsidieprogramma Fonds Bestrijding Kinderarbeid 2018-2022 (FBK2018) is het ondersteunen van activiteiten op het gebied van mensenrechten en private sectorontwikkeling die strekken tot het tegengaan van kinderarbeid.

Geopend  Subsidie

Get Ready for Japan

0

Het doel van het programma Get Ready for Japan (GRFJ) is om Europese managers door middel van training te voorzien van essentiële kennis over hoe zaken te doen in Japan.

Geopend  Subsidie

Uitvoeringsregeling internationaal ondernemen Drenthe

2

Doel van de Uitvoeringsregeling internationaal ondernemen Drenthe (IODR) is het leveren van een bijdrage aan de exportbevordering en de economische groei van Drenthe.

Geopend  Subsidie

Vouchers internationaal ondernemen

2

Het doel van de Vouchers internationaal ondernemen (VIO) is de bevordering van duurzaam internationaal ondernemen door startende Nederlandse mkb-ondernemingen op exportmarkten.

Geopend  Subsidie

Dutch Trade and Investment Fund

2

Het doel van het Dutch Trade and Investment Fund (DTIF) is het stimuleren van investeringen in DTIF-landen door ondernemingen, door middel van het verstrekken van financiering.

Geopend  Krediet, lening, Participatie

Subsidieregeling demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI)

1

Het doel van de Subsidieregeling demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) is het verhogen en versterken van het aantal Nederlandse ondernemingen dat succesvol internationaliseert door in een vroege fase te onderzoeken of een …

Geopend  Subsidie
+