36 subsidies gevonden

Verfijn jouw resultaten met de aanwezige filters.

Filter subsidies

Sla deze zoekopdracht op

Uitvoeringsregeling vouchers IkBenDrentsOndernemer.nl 3.0

1

De Uitvoeringsregeling vouchers IkBenDrentsOndernemer.nl 3.0 (IBDO3DR) heeft tot doel om de Drentse economie binnen de provinciale economische speerpunten te stimuleren. Drentse mkb-ondernemers worden door het inhuren van een kennisleverancier voor het geven van advies gestimuleerd tot groei, …

Geopend  Subsidie

Deelreglement Distributie 2019

0

Het doel van het Deelreglement Distributie 2019 (FNFDIS2019) van het Nederlands Filmfonds (FNF) is het ondersteunen van de distributie van Nederlandse filmproducties en minoritaire coproducties (en de daarmee samenhangende marketing en promotie), voor internationale festivalselectie, en …

Geopend  Subsidie

Get Ready for Japan

0

Het doel van het programma Get Ready for Japan (GRFJ) is om Europese managers door middel van training te voorzien van essentiële kennis over hoe zaken te doen in Japan.

Geopend  Subsidie

Uitvoeringsregeling internationaal ondernemen Drenthe

2

Doel van de Uitvoeringsregeling internationaal ondernemen Drenthe (IODR) is het leveren van een bijdrage aan de exportbevordering en de economische groei van Drenthe.

Geopend  Subsidie

Beleidsregel de Groninger Ondernemersregeling

2

Het doel van Beleidsregel de Groninger Ondernemersregeling (GOR) is het verhogen van het aantal innoverende ondernemingen in de provincie Groningen en het verminderen van (jeugd)werkloosheid in de provincie Groningen.

Geopend  Subsidie

Vouchers internationaal ondernemen

2

Het doel van de Vouchers internationaal ondernemen (VIO) is de bevordering van duurzaam internationaal ondernemen door startende Nederlandse mkb-ondernemingen op exportmarkten.

Geopend  Subsidie

Dutch Trade and Investment Fund

2

Het doel van het Dutch Trade and Investment Fund (DTIF) is het stimuleren van investeringen in DTIF-landen door ondernemingen, door middel van het verstrekken van financiering.

Geopend  Krediet, lening, Participatie

Subsidieregeling demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI)

1

Het doel van de Subsidieregeling demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) is het verhogen en versterken van het aantal Nederlandse ondernemingen dat succesvol internationaliseert door in een vroege fase te onderzoeken of een …

Geopend  Subsidie

Beleidsregels voor subsidieverlening met het oog op de financiering van ontwikkelingsrelevante infrastructuurprojecten in ontwikkelingslanden (DRIVE)

1

Het doel van de Beleidsregels voor subsidieverlening met het oog op de financiering van ontwikkelingsrelevante infrastructuurprojecten in ontwikkelingslanden (DRIVE) is het stimuleren van ontwikkelingsrelevante infrastructuurprojecten die niet op een commerciële basis gefinancierd en …

Geopend  Garantie, Krediet, lening, Subsidie

Subsidieregeling AMIF en ISF 2014-2020

0

De Subsidieregeling AMIF en ISF 2014-2020 (AMIFISF) vormt de nationale uitwerking van de Europese migratie- en veiligheidsfondsen.

Geopend  Subsidie

Interreg VA Nederland-Duitsland

0

Het programma Interreg VA Nederland-Duitsland (INTERVANLD) is gericht op de versterking van de innovatiekracht van het programmagebied en het leveren van een bijdrage aan het verminderen van de barrièrewerking van de Nederlands-Duitse grens.

Geopend  Subsidie

Internationaal innoveren

2

Het doel van de regeling Internationaal innoveren (IISIO) is het financieel ondersteunen van de Nederlandse deelname aan internationale innovatieprojecten, dat wil zeggen een EUREKA-innovatieproject, PENTA-innovatieproject, ITEA3-innovatieproject, AI-innovatieproject of Global Stars-innovatieproject.

Geopend  Subsidie
+