582 subsidies gevonden

Verfijn jouw resultaten met de aanwezige filters.

Filter subsidies

Subsidieregeling VCA

0

Het doel van de Subsidieregeling VCA (VOLANDIS-VCA) van Kennis- en adviescentrum Volandis is om stagiairs in de bouw- en infrasector te stimuleren hun VCA-diploma te halen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Geopend  Subsidie

PPS

0

De PPS-oproep Kennis- en Innovatieagenda Landbouw, Water, Voedsel (PPS-IALWV) is een jaarlijkse gezamenlijke oproep van de topsectoren Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Water & Maritiem voor PPS-projecten die invulling geven aan de Kennis- en Innovatieagenda Landbouw, …

Geopend  Subsidie

Midgame Fund

0

Het doel van het Midgame Fund (MIDGAME) is het stimuleren van de Nederlandse game-industrie door game-ontwikkelaars te helpen (met financiering, ervaring en zakelijke connecties) bij het bouwen van succesvolle games.

Geopend  Krediet, lening

Subsidieprogramma Support International Business 2022-2026

0

Het doel van het Subsidieprogramma Support International Business 2022-2026 (SIB) is het ondersteunen van mkb-ondernemingen bij het op gestructureerde wijze vormgeven van de export van de door deze mkb-ondernemingen zelf geproduceerde of zelf ontwikkelde goederen en/of diensten én bij het …

Geopend  Subsidie

Regeling Werkvoucher Opsterland 2020

0

Het doel van de Regeling Werkvoucher Opsterland 2020 (GO-WV) van de gemeente Opsterland, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Regeling Werkvoucher 2019 ev

0

Het doel van de Regeling Werkvoucher 2019 ev (GT-WV) van de gemeente Tytsjerksteradiel, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling werkvoucher

0

Het doel van de Subsidieregeling werkvoucher (GH-WV) van de gemeente Heerenveen, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Regeling Gemeente Achtkarspelen Werkvoucher 2019 e.v.

0

Het doel van de Regeling Gemeente Achtkarspelen Werkvoucher 2019 e.v. (GAK-WV) van de gemeente Achtkarspelen, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Regeling Werkvoucher 2019 e.v.

0

Het doel van de Regeling Werkvoucher 2019 e.v. (GL-WV) van de gemeente Leeuwarden, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Regeling Werkvoucher 2019 e.v.

0

Het doel van de Regeling Werkvoucher 2019 e.v. (GDFM-WV) van de gemeente De Fryske Marren, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Regeling werkvoucher 2019 e.v.

0

Het doel van de Regeling Werkvoucher 2019 ev (GS-WV) van de gemeente Smallingerland, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

NWO

0

In het NWO-KWF Partnerschapsprogramma (NWO-KBP) worden interdisciplinaire onderzoeksvoorstellen verwacht waarin de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieën voor vroegtijdige opsporing van kanker, en de sociale en maatschappelijke aspecten die daarbij een rol spelen, centraal staan.

Geopend  Subsidie
+