37 subsidies gevonden

Verfijn jouw resultaten met de aanwezige filters.

Filter subsidies

Sla deze zoekopdracht op

Derde tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid

0

Het doel van de Derde tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW-3) is om werkgevers tegemoet te komen in de betaling van de loonkosten, indien sprake is van een acute terugval in de omzet gedurende een periode van drie maanden, vanwege een vermindering in …

Geopend  Subsidie

Tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van scholing

0

Het doel van de Tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van scholing (NLDS) is het (verder) ontwikkelen van kennis en vaardigheden van deelnemers door hun kosteloos scholingstrajecten aan te bieden, die kunnen bijdragen aan het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt of op het …

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling arbeidsmarktscholing COVID

1

Het doel van de Subsidieregeling arbeidsmarktscholing COVID-19 Fryslân 2020 (AMSCOVIDFR) is het kennisniveau van werknemers, medewerkers en eigenaren van bestaande Friese ondernemingen, kennisinstellingen en organisaties te vergroten door middel van het stimuleren van scholingsactiviteiten.

Geopend  Subsidie
Samenwerkingsverband Noord-Nederland door SNN

Tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van ontwikkeladvies

0

Het doel van de Tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van ontwikkeladvies (NLDOA) is om de gevolgen van de coronacrisis te helpen verzachten door mensen te ondersteunen om zich te (her)oriënteren op hun actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling EVC Jeugd- en gezinsprofessional

0

Het doel van de Subsidieregeling EVC Jeugd- en gezinsprofessional (EVCJGP) is het stimuleren dat jeugdprofessionals die tussen 1 januari 2018 en 31 maart 2018 een aanvraag hebben gedaan bij het kwaliteitsregister jeugd en niet op minimaal hbo-niveau zijn geschoold over een vakbekwaamheidsbewijs …

Geopend  Subsidie

Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020

0

Het doel van de Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020 (DTZ2020) is het stimuleren van economische structuurversterking in de Dutch TechZone-regio (de gemeenten Coevorden, Emmen, en Hoogeveen) door een bijdrage te leveren aan projecten van ondernemingen.

Geopend  Subsidie
Samenwerkingsverband Noord-Nederland door SNN

Coachingsregeling 2020

0

Het doel van de Coachingsregeling 2020 (COACHING) van de Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren (VBNE) is het ondersteunen van coachingstrajecten.

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling Friese Retailaanpak

0

Het doel van de Subsidieregeling Friese Retailaanpak (RETAILFR) is om 71 geselecteerde winkelgebieden in de provincie Friesland meer toekomstbestendig te maken en tevens meer aantrekkelijk voor bezoekers.

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling Human Resource mkb Drenthe

0

De Subsidieregeling Human Resource mkb Drenthe (HRMD) heeft als doel om mkb-ondernemers aan te moedigen een toekomstgericht professioneel personeelsbeleid te voeren en te investeren in de 'inzetbaarheid' van hun medewerkers.

Geopend  Subsidie
Samenwerkingsverband Noord-Nederland door SNN

Beleidsregels UWV subsidieonderzoek IPS 2018

0

Het doel van de Beleidsregels UWV subsidieonderzoek IPS 2018 (UWVIPS18) is door onderzoek inzicht te krijgen in de (omvang van) activiteiten op het terrein van re-integratie en jobcoaching die een IPS-trajectbegeleider uitvoert en in het verloop van een IPS-traject.

Geopend  Subsidie

Beleidsexperiment menselijk kapitaal (MKB!dee)

0

Het doel van de regeling Beleidsexperiment menselijk kapitaal (BMK) is het ondersteunen van projecten die tot doel hebben belemmeringen weg te nemen bij mkb-ondernemers om te investeren in scholing en ontwikkeling van hun personeel.

Geopend  Subsidie

Voucherregeling MKB Fryslân

1

De Voucherregeling MKB Fryslân 2020 (MKBFR) heeft als doel Friese mkb-ondernemingsactiviteiten op het gebied van innovatie, bedrijfsontwikkeling of strategisch HR te stimuleren.

Geopend  Subsidie
Samenwerkingsverband Noord-Nederland door SNN
+