152 subsidies gevonden

Verfijn jouw resultaten met de aanwezige filters.

Filter subsidies

Sla deze zoekopdracht op

Subsidieregeling VCA

0

Het doel van de Subsidieregeling VCA (VOLANDIS-VCA) van Kennis- en adviescentrum Volandis is om stagiairs in de bouw- en infrasector te stimuleren hun VCA-diploma te halen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Geopend  Subsidie

Regeling Gemeente Achtkarspelen Werkvoucher 2019 e.v.

0

Het doel van de Regeling Gemeente Achtkarspelen Werkvoucher 2019 e.v. (GAK-WV) van de gemeente Achtkarspelen, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Regeling Werkvoucher 2019 e.v.

0

Het doel van de Regeling Werkvoucher 2019 e.v. (GDFM-WV) van de gemeente De Fryske Marren, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Regeling Werkvoucher 2019 e.v.

0

Het doel van de Regeling Werkvoucher 2019 e.v. (GL-WV) van de gemeente Leeuwarden, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Regeling werkvoucher 2019 e.v.

0

Het doel van de Regeling Werkvoucher 2019 ev (GS-WV) van de gemeente Smallingerland, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Regeling Werkvoucher 2019 ev

0

Het doel van de Regeling Werkvoucher 2019 ev (GT-WV) van de gemeente Tytsjerksteradiel, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Regeling Werkvoucher Opsterland 2020

0

Het doel van de Regeling Werkvoucher Opsterland 2020 (GO-WV) van de gemeente Opsterland, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Subsidieregeling werkvoucher

0

Het doel van de Subsidieregeling werkvoucher (GH-WV) van de gemeente Heerenveen, is om werkgevers te motiveren inwoners van de gemeente met een uitkering aan te nemen.

Geopend  Subsidie

Programma Vakkundig aan het Werk 2

0

Het programma Vakkundig aan het Werk 2 (ZONMW-VW2) is gericht op het genereren van kennis voor gemeenten en UWV om de dienstverlening op het terrein van Werk en Inkomen te verbeteren.

Geopend  Subsidie

Interreg Deutschland2027

0

Het doel van het programma Interreg Deutschland-Nederland 2021-2027 (INTERREGDNL) is het stimuleren van vernieuwende grensoverschrijdende projecten in de Duits-Nederlandse grensregio, die bijdragen aan een innovatiever, groener én meer verbonden grensgebied, waarin Europa dichter bij de burger komt.

Geopend  Subsidie

Interreg Noordwest2027

0

Het programma Interreg Noordwest-Europa 2021-2027 (INTERREGNWE) wil bijdragen aan een groene, slimme en rechtvaardige transitie voor alle deelnemende gebieden in Noordwest-Europa (NWE), met als doel een evenwichtige ontwikkeling te ondersteunen en alle regio's veerkrachtiger te maken.

Geopend  Subsidie

Zesde tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid

0

Het doel van de Zesde tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW-6) is om werkgevers tegemoet te komen in de betaling van de loonkosten, indien sprake is van een acute terugval in de omzet met ten minste 20%, gedurende de periode van 1 januari 2022 tot en met 31 …

Geopend  Subsidie
+