Security of Things Fund

Het Security of Things Fund (SOTF) wil een bijdrage leveren aan de versterking van de ecostructuur van eSecurity in Nederland en daarmee een veiligere digitale infrastructuur en veiliger digitaal werken voor consumenten, organisaties en bedrijven bevorderen.

Subsidie direct aanvragen

Looptijd 01.01.2016 t/m 31.12.2028
Aanvraagtermijn Vooraf
Budget Investeringsbudget periode 2016-2028: € 8 miljoen
Behandeld door Value Creation Capital (VCC)
Verstrekt door Value Creation Capital (VCC)
  • 433 open subsidies aangeboden
  • 88 adviseurs stand-by
  • Gratis account!

Het Security of Things Fund (SOTF) wil een bijdrage leveren aan de versterking van de ecostructuur van eSecurity in Nederland en daarmee een veiligere digitale infrastructuur en veiliger digitaal werken voor consumenten, organisaties en bedrijven bevorderen. Tevens ondersteunt het fonds zo de economische en politieke ambitie van Nederland voor een voorname rol in deze industrie. Value Creation Capital (VCC) voert het fondsmanagement uit.

In aanmerking komen jonge technologiebedrijven (minder dan zeven jaar commercieel actief) met als kernactiviteit eSecurity. Concreet gaat het om activiteiten op het gebied van Secure Internet of Things (IoT), Block Chain Technologie, Data-analyse en monitoring en Protectie van data en intellectueel eigendom.

De investering ligt tussen de € 100.000 en € 1,5 miljoen. Een deel van de investering kan worden gecofinancierd door KPN Ventures, regionale ontwikkelingsmaatschappijen en/of informele investeerders.

Investeringen kunnen worden aangevraagd bij Value Creation Capital.

Subsidie direct aanvragen

Laatst gewijzigd op 2019-08-14 — Nieuw opgenomen

Handige links

Extra informatie bij deze subsidie

Subsidie direct aanvragen

Deze subsidie kan aangevraagd worden bij Value Creation Capital (VCC).

Value Creation Capital (VCC)

Soestdijkseweg Zuid 260
3721 AK Bilthoven
Nederland

+