Cottonwood Technology Fund

Het Cottonwood Technology Fund (COTTON) is een durfkapitaalfonds voor startende ondernemingen. De focus ligt op 'harde' wetenschap, pre-seed, seed en early-stage financiering voor IP-gedreven bedrijven die sleuteltechnologieën leveren.

Subsidie direct aanvragen

Looptijd 2010 - onbepaald
Aanvraagtermijn Vooraf
Budget Onbepaald
  • 433 open subsidies aangeboden
  • 88 adviseurs stand-by
  • Gratis account!

Het Cottonwood Technology Fund (COTTON) is een durfkapitaalfonds voor startende ondernemingen. De focus ligt op ‘harde’ wetenschap, pre-seed, seed en early-stage financiering voor IP-gedreven bedrijven die sleuteltechnologieën leveren.

In aanmerking komen bedrijven in de pre-seed, seed en early-stage fase. Cottonwood investeert voornamelijk in het zuid-westen van de Verenigde Staten (Arizona, New Mexico, Texas, Utah, Colorado) en noord-west Europa (Nederland, Duitsland België, Denemarken, Finland, Zweden en Zwitserland). Verder richt het fonds zich voornamelijk op de volgende sectoren: photonica/optica, micro- en nanoelectronica, advanced materials & nanotechnology, medische technologie, cleantech/energietransitie én advanced manufacturing & robotica.

De hoogte van de investering is minimaal € 1 miljoen en maximaal € 3 miljoen. Cottonwood kan daarnaast nog extra investeren in (een) eventuele vervolgronde(s).

Investeringen kunnen worden aangevraagd bij het Cottonwood Technology Fund.

Subsidie direct aanvragen

Laatst gewijzigd op 2021-11-16 — De minimale investering bedraagt nu € 1 miljoen (was € 500.000)

Handige links

Extra informatie bij deze subsidie

Subsidie direct aanvragen

Deze subsidie kan aangevraagd worden bij Cottonwood Technology Fund.

Cottonwood Technology Fund

+