HGM Consultants BV

HGM Consultants BV

9.8

HGM - Helder in Subsidies. Bent u op zoek naar een subsidie of lening voor uw onderneming? Dan kunnen wij helpen. HGM verzorgt al sinds 1989 succesvol subsidie- en kredietaanvragen voor technisch innovatieve bedrijven. En dat in het algemeen op basis van een no cure no pay werkwijze. Wij creëren financiële ruimte, zodat u zich weer kunt focussen op uw corebusiness en uw ambities. Samen maken we groei mogelijk.

E-mailadres
b.voortman@hgm.eu
Website
www.hgm.eu
Adres
Machlaan 5
Woonplaats
Eelde
Telefoonnummer
085-0201105

Adviseurs

Nick Blauw

E-mailadres
n.blauw@hgm.eu
Telefoonnummer
06 57 93 66 34

Berrie Voortman

E-mailadres
b.voortman@hgm.eu
Telefoonnummer
06 41 85 52 88
Susanne Staal

Susanne Staal

Eltres BV

10

20-05-2021

HGM Consultants is vakkundig en ze hebben een goed inlevingsvermogen. We kunnen accuraat met elkaar sparren en daarna de juiste wegen bewandelen. Ons contact persoon Berrie Voortman begeleid ons vele jaren, hij is heel goed met het vertalen van onze werkzaamheden en uitzetten van de doelen. Een fijne samenwerking.

Susanne Staal

Susanne Staal

Eltres

10

20-05-2021

Betrouwbaar, vakkundig en plezierig samenwerken. Zeer resultaatgericht. Iedereen zou ik Berrie Voortman als subsidie adviseur aanbevelen.

Allard Nammensma

Allard Nammensma

Meditec B.V.

10

22-07-2019

Berrie Voortman van HGM is zeer betrokken bij onze projecten. Hij ondersteunt en adviseert ons proactief en het is altijd leuk om met Berrie samen te werken.

Wim Van Garderen

Wim van Garderen

Pireco Productie BV

10

01-05-2019

Helder, betrouwbaar, accuraat, vakkundig, goed inlevingsvermogen, prettig en resultaatgericht. Al vele jaren onze vaste partner in alle subsidiezaken en door deze nauwe samenwerking is een zeer goede relatie ontstaan. Die hierdoor op een deskundige wijze de behoeftes en mogelijkheden van en voor ons bedrijf efficiënt kan behartigen.

Erik Takens

takens@henan-bv.com

HENAN Process Systems BV

9.5

11-03-2019

Wij werken al jaren met tevredenheid samen met HGM om een deel van de financiering van onze innovatieprojecten te dekken via de verschillende subsidieregelingen. De communicatie verloopt vlekkeloos en de slaagkans met betrekking tot de subsidieverstrekking is hoog, ook door de gedegen kennis van HGM in subsidieland.

Peter Schepers

peter Schepers

Juro coating

10

21-01-2019

Wij maken al ruim 12 jaar gebruik van de diensten van HGM. En zouden een ieder HGM aanbevelen en zeker ons contactpersoon Berri Voortman.

Jan Faber

Jan Faber

9

22-03-2018

HGM is al enige jaren onze adviseur op het gebied van subsidies. Betrouwbaar, korte lijnen en een transparante benadering zijn de kenmerken die HGM beschrijven. HGM zou ik graag willen aanbevelen als u op zoek bent naar een subsidie adviseur.

+