DOMUS AEGIS BV

DOMUS AEGIS BV

9

Domus Aegis: samen nieuwe producten, diensten en business genereren, zorgen voor transities naar een toekomstbestendige economie. Onze klanten zijn ondernemers, startups, MKB en middelgrote bedrijven. Daarnaast ondernemende overheden en (non-profit) instellingen. Wij halen cofinanciering en subsidies binnen voor nieuwe activiteiten. Wij denken proactief mee met de gewenste innovaties en nieuwe business en matchen waar nodig aan partners in ons netwerk. Doen juridische advisering. Onze bedrijfsfilosofie is het volledig ontzorgen van onze klanten bij hun projecten. Focus op toevoegen van duurzame waarde met netto voordeel. Dat doen wij met een persoonlijke aanpak in samenwerking met partners in internationaal multidisciplinair teamverband. Met inzet van een uitgebreid relatienetwerk, opgebouwd sinds 1986. In de loop der jaren is de focus komen te liggen op: Toekomstbestendige Energie, Innovatie, IoT, AI, Smart Industry, Internationale Handel, Biobased Economy, Duurzaam Water en Milieu, Gezondheidszorg en Natuur. Om samen op onze aarde, het ecosysteem dat we moeten beschermen in plaats van vernietigen - wat met de huidige economische modellen nog steeds plaatsvindt - een betere, veiligere en gezonde omgeving en toekomstbestendige economie te creëren.

E-mailadres
info@domusaegis.nl
Website
www.domusaegis.nl
Adres
Menso Altingweg 3, Paterswolde, Postbus 227, 9350 AE LEEK
Woonplaats
LEEK
Telefoonnummer
050-3090632

Adviseurs

Onno van der Kuip

Arbeid en arbeidsmarkt, Bouw en ruimtelijke ordening, Energie, Export, internationalisering en ontwikkelingssamenwerking, Informatie- en communicatietechnologie, Landbouw en visserij, Milieu, Ondersteunen bedrijfsleven, Onderwijs, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Overige regelingen, Regionale ontwikkeling, Sport, recreatie en toerisme, Transport, Veiligheid

John Wijnveldt

John Wijnveldt

9

09-01-2018

De samenwerking en begeleiding met DOMUS AEGIS verloopt altijd zeer prettig. Wanneer wij tegen zaken aanlopen en vragen hebben m.b.t. subsidies, geeft DOMUS AEGIS ons een persoonlijke, meedenkende, oplossingsgerichte en op maat gesneden ondersteuning. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij op het gebied van subsidies geen ‘problemen’, maar slechts ‘uitdagingen’ kennen, die we samen met DOMUS AEGIS aanpakken.

Herre Rost van Tonningen

Herre Rost van Tonningen

9

09-01-2018

Fijne erg meedenkende adviseur, die flexibel is en resultaat gericht. Geen rompslomp maar samen zorgen dat de juiste subsidie wordt gevonden en verkregen.

+