De Breed & Partners

De Breed & Partners

10

Grenzen verleggen en technologische innovatie versnellen. Daarvoor heb je een sterke drive en voldoende financiering nodig. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het vinden van een passende financieringsmix is namelijk een complexe en vaak stressvolle opgave voor innoverende ondernemers. Deze ondernemers verder helpen door antwoorden te vinden op hun financiële vraagstukken en het creëren van een financieringsmix op maat; dat is wat De Breed & Partners motiveert. Iedere dag weer, al meer dan 35 jaar.

E-mailadres
financiering@debreed.nl
Website
www.debreed.nl
Adres
Verlengde Poolseweg 28
Woonplaats
Breda
Telefoonnummer
076 5654321

Adviseurs

Corne van Gool

E-mailadres
gool@debreed.nl
Telefoonnummer
076-5654321

Mark van Dijk

E-mailadres
dijk@debreed.nl
Telefoonnummer
076-5654321
Roy De Boer

Roy de Boer

UXMG

10

13-06-2019

DB&P is een professionele partij die niet alleen kijkt naar jouw huidige financiële behoefte maar ook naar jouw toekomst plannen. Mijn consultant van de Breed begrijpt wat onze developers doen en kan dit vertalen naar financieringsaanvragen.

Desiree Van der Horst

Desiree van der Horst

Fingerspitz

10

13-06-2019

Al ruim 4 jaar werken we met veel succes met De Breed & Partners samen. Het is een heel persoonlijk bureau; je zult je bij hun nooit een nummertje voelen. Zeker binnen de ICT branche beschikken de adviseurs echt over alle mogelijke vakkennis. Toppers zijn het!

+