ASQA Subsidies B.V.

ASQA Subsidies B.V.

9.7

ASQA Subsidies B.V. is gespecialiseerd in subsidies en innovatiemanagement. U kunt bij ons terecht voor professionele ondersteuning bij subsidies, fiscale regelingen, kredieten en andere financiële tegemoetkomingen. Wij verzorgen de subsidieaanvraag en begeleiden het subsidieproject van begin tot eind. Onze diensten en producten sluiten aan bij het streven naar een uitgebreide dienstverlening en intensieve begeleiding van de projecten van onze klanten, waarbij wij garant staan voor daadwerkelijke begeleiding vanaf de opstart/intake tot en met de controles. Check onze website www.asqasubsidies.nl voor uitgebreide informatie over onze diensten.

E-mailadres
info@asqasubsidies.nl
Website
www.asqasubsidies.nl
Adres
Bornholmstraat 76
Woonplaats
Groningen
Telefoonnummer
050-2057887

Adviseurs

Annelieke de Haart

Export, internationalisering en ontwikkelingssamenwerking, Landbouw en visserij, Milieu, Ondersteunen bedrijfsleven, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Regionale ontwikkeling, Veiligheid

E-mailadres
adehaart@asqasubsidies.nl
Telefoonnummer
050-2057887

Quinten Mulder

Arbeid en arbeidsmarkt, Gezondheidszorg en welzijn, Milieu, Natuurbeheer, Ondersteunen bedrijfsleven, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Regionale ontwikkeling

Hester Beekman

Arbeid en arbeidsmarkt, Milieu, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Overige regelingen, Regionale ontwikkeling

E-mailadres
hbeekman@asqasubsidies.nl
Telefoonnummer
0502057887

Rianne Pluim

Energie, Milieu, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie

Klaas Zijlstra

Arbeid en arbeidsmarkt, Energie, Export, internationalisering en ontwikkelingssamenwerking, Informatie- en communicatietechnologie, Landbouw en visserij, Milieu, Ondersteunen bedrijfsleven, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Overige regelingen, Regionale ontwikkeling

E-mailadres
kzijlstra@asqasubsidies.nl
Telefoonnummer
06-14383857

Rolf Kruithof

Energie, Milieu, Ondersteunen bedrijfsleven, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Regionale ontwikkeling

E-mailadres
rkruithof@asqasubsidies.nl
Telefoonnummer
06-34588901

Corinne Capelle

Arbeid en arbeidsmarkt, Energie, Informatie- en communicatietechnologie, Landbouw en visserij, Ondersteunen bedrijfsleven, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Regionale ontwikkeling

E-mailadres
ccapelle@asqasubsidies.nl
Telefoonnummer
050-2057887

Iris Bekius

Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Regionale ontwikkeling

E-mailadres
ibekius@asqasubsidies.nl
Telefoonnummer
050-2057887
Ioannis Katramados

io@cosmonio.com

10

10-12-2018

Only one thing to say. In 4 years 16 project applications. Success rate: 100%. It cannot possibly get any better.

Fedde Jorritsma

info@localwise.nl

LocalWise

10

21-08-2018

Maakt zich hard voor een goede innovatie. Na meerdere afwijzingen is de subsidie toch verstrekt. Dit was me zelf niet gelukt. Verder prima begeleiding en snelle beantwoording van vragen.

Martijn Pot

Martijn Pot

Lerenophetweb bv

10

20-06-2018

ASQA Subsidies B.V. begeleidt ons al vijf jaar bij het verkrijgen van subsidies en in het gehele traject tot vaststelling. De samenwerking met Rolf, Klaas en de rest van het team verloopt zeer prettig. Er is persoonlijke en snelle communicatie. We hebben dankzij het deskundige team van ASQA Subsidies gebruik kunnen maken van verschillende SNN-innovatieregelingen, maar ook van provinciale (Innovatief Actieprogramma Groningen - IAG4) en landelijke innovatieregelingen (MIT R&D). Voor ons is de dienstverlening van ASQA Subsidies van grote toegevoegde waarde om onze doelstellingen te realiseren!

Maarten Volbeda

Maarten Volbeda

RLWS

10

16-05-2018

Het team van ASQA subsidies heeft mij succesvol geholpen bij het juist formuleren van mijn subsidieaanvraag. Direct persoonlijk contact en een zeer vlotte reactie op vragen kenmerken de aanpak van ASQA. Aanbevelingswaardig!

Sonja Nijhuis

Sonja Nijhuis

Breath In Balanz B.V.

10

07-05-2018

Asqa Subsidies is een bedrijf dat Breath In Balanz ondersteunt met het verkrijgen van de nodige subsidies voor de innovatietrajecten. Klaas en zijn team staan meer dan gemiddeld voor ons klaar om te adviseren daar waar nodig is. Wij kunnen hun van harte aanbevelen. Dienstbaarheid en prettige communicatie staan hoog in het vaandel bij Asqa.

M BOLT

M BOLT

10

19-03-2018

Prettige club, no-nonse mentaliteit. Helpt ons goed met; aanvragen van projecten en afronding van de projecten.

Jan Barendse

Jan Barendse

9

19-02-2018

ASQA Subsidies heeft mij en mijn bedrijven geholpen met mijn innovatietrajecten door het veelvuldig klankborden en (hun rol in) het verkrijgen van de broodnodige subsidies. Afspraken zijn altijd nagekomen en het meedenken in mogelijkheden en verbeteringen zit in het DNA van Klaas en zijn team. Ik beveel hen van harte aan.

Rob Pikkert

Rob Pikkert

9

14-02-2018

De samenwerking met Asqa Subsidies is professioneel en vooral prettig.

K.J. Kamminga

K.J. Kamminga

9

09-01-2018

Asqa Subsidies is een deskundig bedrijf waar de adviseurs adequaat en klantgericht werken. De communicatie met Asqa verloopt altijd prima en aangenaam.

+