ASBR Subsidum B.V.

ASBR Subsidum B.V.

9.1

ASBR Subsidium is één van de grotere en gerenommeerde partijen in het Noorden als het gaat om subsidieverwerving. Subsidieverwerving in het woud aan regelingen is een hoog specialisme, een vak apart. Bijblijven, kansen zien en snel schakelen. Onze subsidieadviseurs hebben jarenlange ervaring met subsidieverwerving en begeleiding van 'A tot Z' van uiteenlopende projecten. Vele miljoenen subsidie realiseerden wij sinds 1991 voor ruim 800 verschillende kleinere en grotere bedrijven. Een kwestie van goed geïnformeerd blijven, fileren, combinaties zoeken, mogelijkheden zien èn met ondernemersgeest meedenken. Lees meer; www.subsidium.nl.

E-mailadres
info@asbr.nl
Adres
Hoofdstraat 89
Woonplaats
Hoogezand
Telefoonnummer
088-1260460

Adviseurs

Alex Westers

Informatie- en communicatietechnologie, Ondersteunen bedrijfsleven, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Overige regelingen, Regionale ontwikkeling

Monique Alberts

Energie, Export, internationalisering en ontwikkelingssamenwerking, Gezondheidszorg en welzijn, Milieu, Ondersteunen bedrijfsleven, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Overige regelingen, Regionale ontwikkeling, Transport, Veiligheid

Hendrik Jan Oeben

Arbeid en arbeidsmarkt, Energie, Export, internationalisering en ontwikkelingssamenwerking, Gezondheidszorg en welzijn, Informatie- en communicatietechnologie, Milieu, Ondersteunen bedrijfsleven, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Overige regelingen, Regionale ontwikkeling

Emille Schoonbeek

Export, internationalisering en ontwikkelingssamenwerking, Landbouw en visserij, Levensbeschouwing, Ondersteunen bedrijfsleven, Onderzoek, ontwikkeling en innovatie, Overige regelingen, Regionale ontwikkeling, Sport, recreatie en toerisme

Arjan Huiting

Arjan Huiting

9

07-03-2018

Via de NOM in aanraking gekomen met Emille Schoonbeek van ASBR, deze heeft het subsidietraject voor ons bedrijf volledig en naar tevredenheid verzorgd. Ze zijn zeer goed op de hoogte van de regelgeving en de mogelijkheden!

Menno Kooistra

Menno Kooistra

9

07-03-2018

Ze hanteren een professionele manier van werken en tegelijkertijd ook persoonlijk en betrokken. Tot nu toe altijd met goed resultaat!

Harry Kulker

Harry Kulker

9

05-03-2018

We doen al jaren zaken met ASBR, goede professionele partij die ons goed kan ondersteunen. Het persoonlijk contact is zeer prettig en help ons verder in de "wir war" van subsidies.

Mark Van der Horst

Mark van der Horst

9

19-02-2018

Emille Schoonbeek helpt ons al jaren met deskundig advies en effectieve ondersteuning. De contacten zijn altijd waardevol en prettig.

Henri Van manen

henri van manen

9

19-02-2018

Goede professionele club met veel ervaring en een breed aandachtsgebied op het hele spectrum en diversiteit aan subsidiemogelijkheden. Het meedenken in opties is een sterk punt.

Tjark Hulst

Tjark Hulst

9

14-02-2018

Belangrijk voor mij is het persoonlijk contact, daarnaast helder en duidelijk zijn wat bij mijn bedrijf past. De 100 % inzet om het gestelde doel te bereiken. En prettige mensen om mee samen te werken met een schat aan ervaring.

Klaas Kooistra

Klaas Kooistra

10

14-02-2018

Regelmatig heb ik contact met Emille Schoonbeek voor subsidies voor verschillende bedrijven. Emille heeft goede kennis van de diverse subsidiemogelijkheden, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na.

Richard Blanken

Richard Blanken

9

14-02-2018

Professioneel, kundig, vasthoudend, recht door zee en een prettige organisatie om mee te werken.

Stefan Holthausen

Stefan Holthausen

10

05-02-2018

Zeer klant gericht, denken voor ons, zijn proactief. Ontzorgen ons.

Otto Goeman

Otto Goeman

9

05-02-2018

Wij zijn al heel wat jaren een tevreden relatie van ASBR Subsidium en hebben reeds vele succesvolle subsidietrajecten [op meerdere gebieden] met hen doorlopen. De deskundige medewerkers denken altijd in oplossingen en verdiepen zich in de organisatie. Kortom: Uitstekende samenwerking.

André Klinkenberg

André Klinkenberg

9

05-02-2018

Vakbekwaam, meedenkend en een schat aan kennis en ervaring. Prima partij om mee samen te werken!

Jan Stevenson

Jan Stevenson

8

05-02-2018

Prima, efficient en effectief

John Van der Ploeg

John van der Ploeg

8

01-02-2018

Prima organisatie met goede medewerkers. Medewerkers zijn goed op de hoogte en hebben kennis van zaken. Samenwerking is prima komen hun afspraken goed en snel na. Ik zal in de toekomst zeker zaken met dit bedrijf blijven doen.

Richard Dijkema

Richard Dijkema

9

01-02-2018

Bekwaam, duidelijk en oplossingsgericht advies. Zeer fijne samenwerking!!

Jan Hofstra

Jan Hofstra

9

01-02-2018

ASBR heeft ons uitstekend geadviseerd over de subsidiemogelijkheden. We maken dan ook dankbaar gebruik van de expertise van ASBR en van beschikbare subsidies waarmij we ons bedrijf kunnen versterken.

Rolf Braun

Rolf Braun

10

01-02-2018

Deskundige medewerkers die meedenken en denken in oplossingen. Ze zijn in staat om snel te schakelen en investeren in een goede relatie met uw bedrijf.

Piet Scholten

Piet Scholten

9

01-02-2018

ASBR is een kundig en professioneel bedrijf die nu al verschillende subsidie trajecten voor ons heeft verzorgd. Dit hebben ze altijd tot volle tevredenheid gedaan waarbij het tijdige overleg en een terugkoppeling altijd extra waarde heeft gecreëerd. Door gebruik te maken van ASBR hebben wij subsidies gekregen waar wij zelf geen kennis van hadden.

Arnoud Postma

arnoud@flex4sales.com

10

19-01-2018

Vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers die denken in oplossingen en altijd zoeken naar de uiterste mogelijkheden om je te bedienen. Waar jijzelf niet bij stilstaat vullen zij prima de mogelijkheden aan.

+