Over 123subsidie.nl

Helpt u snel en gemakkelijk een subsidie te vinden.

Wilt u weten welke subsidiemogelijkheden in Noord-Nederland voor u interessant zijn? Op 123subsidie.nl kunt u in 3 stappen zien voor welke subsidies uw onderneming in aanmerking komt.

In 3 stappen naar de subsidies die voor u interessant zijn

  • Stap 1: Kies de regio waarin uw onderneming gevestigd is;
  • Stap 2: Kies een of meer doelgroepen;
  • Stap 3: Geef aan voor welk thema u subsidie aan wilt vragen.

Voor nog specifieker zoeken selecteert u vervolgens nog de indiening, de status van de subsidie en het soort subsidieregeling. U kunt hier ook op naam naar een specifieke regeling zoeken.

Per ingevulde stap vallen de subsidies die voor u niet interessant zijn af. Wat overblijft is een lijst met subsidies die passen bij uw selectie. Hoe meer selecties u toepast, hoe gerichter het systeem voor u zoekt. Door de voor u interessante subsidie aan te klikken kunt u informatie downloaden en contact opnemen met de desbetreffende uitvoerende organisatie voor verdere informatie.

Bekijk alle subsidies  Bekijk alle adviseurs

Een dienst van SNN

Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) faciliteert partijen in Noord-Nederland in het realiseren van hun ambities gericht op innovatieve, duurzame en inclusieve groei. Dit doet het SNN met name door het verstrekken van subsidies. Als managementautoriteit van Noord-Nederland voert het SNN de subsidies en monitoring en controle op deze subsidies uit.

Samenwerking in Noord-Nederland

Door middel van het verstrekken van deze subsidies aan innovatieve, duurzame en inclusieve projecten behartigt het SNN de belangen van Noord-Nederland in het regionale, nationale en internationale speelveld. Daarnaast jaagt het SNN samenwerkingen in Noord-Nederland aan, bijvoorbeeld tussen kennisinstellingen en ondernemers. Relevante kennis, contacten en informatie zijn bovendien beschikbaar voor anderen.

Meer lezen over het SNN?

Op de website van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland leest u meer over het SNN als subsidieverstrekker, belangenbehartiger en bestuurlijk platform.

  • 481 subsidies aangeboden
  • adviseurs stand-by (binnenkort)
  • Gemakkelijk subsidie aanvragen
  • Gratis account
+