Ondernemersimpuls Fryslân

Het doel van de Ondernemersimpuls Fryslân (OIFR) is het helpen van het Friese micro- en kleinbedrijf om zo sterk mogelijk uit de coronacrisis te komen.

Subsidie direct aanvragen

Looptijd 18.08.2020 t/m 31.12.2020
Aanvraagtermijn Vooraf
Budget Looptijd: € 4 miljoen
Behandeld door Friese Ontwikkelingsmaatschappij (FOM)
Verstrekt door Friese Ontwikkelingsmaatschappij (FOM)
  • 296 open subsidies aangeboden
  • 86 adviseurs stand-by
  • Gratis account!

Het doel van de Ondernemersimpuls Fryslân (OIFR) is het helpen van het Friese micro- en kleinbedrijf om zo sterk mogelijk uit de coronacrisis te komen. De Ondernemersimpuls is een een initiatief van de Friese Ontwikkelingsmaatschappij (FOM), Ynbusiness en de provincie Friesland.

In aanmerking voor een lening komen Friese micro- en kleinbedrijven die door het Coronavirus een financieringsvraagstuk hebben. Hieronder vallen ondernemingen tot 50 werknemers en tot een omzet van € 10 miljoen. Het kan gaan om eenmanszaken, vennootschappen onder firma en besloten vennootschappen. Alle sectoren, met uitzondering van primair agrarisch en vastgoed, komen in aanmerking.

Ondernemersimpuls Fryslân verstrekt leningen tussen € 50.000 en € 250.000. De lening heeft een looptijd van vier jaar, waarbij de financieringslasten het eerste jaar laag gehouden worden door het bijschrijven van de rente. Aflossen hoeft pas vanaf jaar twee.

Aanvragen voor een lening moeten worden ingediend via de digitale aanvraagmodule.

Subsidie direct aanvragen

Laatst gewijzigd op 2020-08-19 — Nieuwe regeling

Handige links

Extra informatie bij deze subsidie

Subsidie direct aanvragen

Deze subsidie kan aangevraagd worden bij Friese Ontwikkelingsmaatschappij (FOM).

Friese Ontwikkelingsmaatschappij (FOM)

Friesland

+