Coachingsregeling 2019

Het doel van de Coachingsregeling 2019 (COACHING) van de Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren (VBNE) is het ondersteunen van coachingstrajecten.

Subsidie direct aanvragen

Looptijd 01.01.2019 - onbepaald
Aanvraagtermijn Vooraf
Budget € 33.450
Behandeld door Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren
Verstrekt door Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren
  • 302 open subsidies aangeboden
  • 82 adviseurs stand-by
  • Gratis account

Het doel van de Coachingsregeling 2019 (COACHING) van de Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren (VBNE) is het ondersteunen van coachingstrajecten.

Een coachingstraject is een traject gericht op het verbeteren van de competenties van de medewerker of van een groep medewerkers.

In aanmerking voor ondersteuning komen werkgevers die de raam-cao Bos en Natuur toepassen en/of premies afdragen aan het Fonds Colland Arbeidsmarkt (zie CAM) cao-code 9 op basis van wat is overeengekomen in de van toepassing zijnde collectieve arbeidsovereenkomst of op basis van een contract met de stichting Colland Arbeidsmarkt.

De coaching is gericht op het verbeteren van de competenties van de individuele medewerker of van een groep medewerkers. Onder coaching wordt verstaan dat aan de hand van doelstellingen van de medewerker of groep zelf, op zoek wordt gegaan naar nieuwe kennis en inzichten.

De vergoeding voor de werkgever bedraagt maximaal € 2230 per deelnemer per jaar, ongeacht het aantal coachingstrajecten, maar zal nooit hoger dan 50% van de werkelijke kosten.

Aanvragen kunnen van 1 april tot en met 15 december 2019 met behulp van een aanvraagformulier worden ingediend bij de Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren. Aanvragen worden behandeld volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Subsidie direct aanvragen

Laatst gewijzigd op 2019-04-16 — Nieuwe regeling

Handige links

Extra informatie bij deze subsidie

Subsidie direct aanvragen

Deze subsidie kan aangevraagd worden bij Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren.

Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren

Princenhof Park 9
3972 NG Driebergen
Nederland

+