EmpowerMi B.V.

EmpowerMi B.V.

9.6

De wereld staat bol van ideeën en prachtige plannen. Wij vinden het zonde als goede ideeën stranden, omdat er geen geld voor zou zijn. Sterker nog, wij vinden dat voor goede ideeën geld gevonden moet worden. En daar zijn wij in gespecialiseerd. Wij organiseren voor onze opdrachtgevers het geld voor hun innovatieprojecten. Nooit als doel op zich, maar altijd als middel om het project te versnellen of te verbeteren. We zijn goed in het verwerven van subsidies en innovatiekredieten, maar ook nemen wij de leiding in innovatieprojecten en verbinden we kennisinstellingen en bedrijfsleven. We hebben een ijzersterk netwerk en jarenlange ervaring. Daar zit onze kracht!

E-mailadres
info@empowermi.com
Website
www.empowermi.com
Adres
Atoomweg 6B
Woonplaats
Groningen
Telefoonnummer
0648202988
Joris Hoogenbosch

jhoogenbosch@me.com

10

26-11-2018

Vandaag is een bijzondere en speciale dag. Een dag waarop we met Contitank na een lang en zorgvuldig proces een beschikking mochten ontvangen voor een RIG subsidie van ruim 4 miljoen euro voor de investeringen die we gepland hebben in Contitank. Vanaf het allereerste moment ben je betrokken geweest bij ons plan. Je hebt ons geholpen de ideeën voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf te plaatsen in de context van de megatrends die in de regio spelen. Je gaf mede de groene en duurzame kleur aan de plannen en je bracht ons in contact met relevante spelers in de omgeving. Je hebt daar een geweldige rol als verbinder op je genomen waarbij je niet alleen met woorden, maar ook met daden de vertaalslag hebt gemaakt naar de uitvoering. Je wist op de juiste momenten gas te geven, en je maakte op de juiste momenten pas op de plaats. Mede door jouw inzet, en door de inzet van je collega’s van Empowermi, is er voor Contitank een nieuw punt op de horizon ontstaan. Een duurzame toekomst, waarin we als bedrijf zorgdragen voor de infrastructuur die nodig is om de bio-economie in de regio Delfzijl te laten ontstaan en floreren. Voor Contitank levert dat nieuwe banen op, maar de indirecte werkgelegenheid die ontstaat kan wel oplopen tot meer dan honderd nieuwe arbeidsplaatsen. We willen jullie enorm bedanken voor jullie betrokkenheid en professionaliteit die we hebben mogen ervaren bij dit traject. Het spreekt voor zich dat we uitkijken naar een jarenlange voortzetting van deze samenwerking om vanuit deze basis nog veel mooie projecten en samenwerkingsverbanden in de omgeving te kunnen realiseren. Op een mooie toekomst ! Namens Contitank Joris Hoogenbosch

Romana Schirhagl

r.schirhagl@umcg.nl

10

01-02-2018

EmpowerMi established a network with industrial partners for my team. Despite the fact that he is not a scientist or maybe because of that Elzo has a great intuition where your project could be useful and who might be interested to talk to you. He also brings in an enormous network himself that he is happily sharing. Before the consulting from Elzo I spent huge amounts of time on trying to recruit industry partners. Nothing useful ever resulted. Elzo explained me how to build a network and how to approach potential contacts from industry in a way that I felt incredibly stupid that I did not think about that myself. This is exactly the kind of teaching that brings you forward since you can reproduce what you have been taught. After only about 2 hours that I had spent on this together with Elzo I had several meetings with the CEOs of different companies. VERY well invested time!

Jackie Dekens

Jackie Dekens

10

25-01-2018

Ik heb EmpowerMi als een kundig, creatief, en slagvaardig bedrijf ervaren bij het uitwerken van een Proeftuinaanvraag bij SNN. Het bedrijf heeft grote kennis van zowel ons werkveld (gezondheid) als de wereld van subsidies en heeft ons daarmee geweldig geholpen. De samenwerking met EmpowerMi bij de aanvraag resulteerde in een fijn schrijfproces. Er vond veelvuldig afstemming plaats met alle betrokken partijen, er was minutieuze aandacht voor alle aspecten waaraan een aanvraag moet voldoen. Het leverde een aanvraag op, die de goede toon aansloeg en op maat voor de subsidieverstrekker. Om de aanvraag ten lange leste toegewezen te krijgen zijn er nog een aantal hordes genomen, waarbij de begeleiding van EmpowerMi deskundig en pragmatisch was. Met het toekennen van de subsidie wordt nu een proeftuin gebouwd waarin kennisinstellingen en bedrijfsleven op een prachtige manier bijeen gebracht worden. Verzamelde data wordt zowel gebruikt voor aansprekende, baanbrekende wetenschappelijke resultaten als voor het valideren in de praktijk van innovaties door bedrijven. We zijn meer dan tevreden met EmpowerMi en zullen blijven samenwerken!

Hilbrand Van der Zee

Hilbrand van der Zee

9

19-01-2018

EmpowerMi heeft ons uitstekend geholpen bij de aanvraag voor een REP ZZL subsidieaanvraag. Een ogenschijnlijk eenvoudige subsidieaanvraag bleek in de praktijk toch wat complexer te zijn. De ervaring en expertise van EmpowerMi was hierbij van toegevoegde waarde en een waardevolle aanvulling op het reeds ingezette subsidietraject.

Paul Compagne

Paul Compagne

9

19-01-2018

Ik ken EmpowerMi als een enthousiast pragmatisch bedrijf. Expertise op diverse gebieden gekoppeld met een hoge dosis aan creativiteit en de juiste toonzetting in diverse aanvragen is succesvol voor BioMCN geweest. Binnen 1 jaar heeft zowel een RIG aanvraag voor een vergroeningsproject als een DEI aanvraag voor een efficiency project een subsidie toekenning opgeleverd. Wij gaan EmpowerMi zeker in de toekomst weer vragen voor ondersteuning. Groet; Paul Compagne BioMCN

Melcher Frankema

Melcher Frankema

10

19-01-2018

EmPowerMi is voor onze startup een onmisbare partner in subsidieland. De mensen van EmpowerMi zijn zeer goed op de hoogte van het aanbod en begrijpen precies welke subsidie bij ons bedrijf past. EmpowerMi biedt een kritisch oog, welke intensief meekijkt en begeleidt bij het schrijven van een aanvraag. Behalve een inhoudelijk zeer sterke aanvraag (en toewijzing!) heeft het schrijfproces veel betekend voor de verdere ontwikkeling van ons businessplan. EmpowerMi blijft ook na de aanvraag betrokken. Wij geven EmpowerMi een dikke 10!

Harald Kuiper

Harald.Kuiper@nl.huhtamaki.com

9

10-01-2018

EmpowerMi is een professionele organisatie die ons bedrijf Huhtamaki in Franeker enorm heeft geholpen met het vinden van meerdere subsidies passend bij onze grotere R&D en Demo projecten. EmpowerMi heeft laten zien het gehele traject van susbsidiekans en het vinden van een match met bestaande R&D ideeen en projecten binnen onze multinationale onderneming, actief in verpakkingen wereldwijd, en de beschikbare subsidiekansen zowel nationaal als ook Europees. EmpowerMi beschikt over een sterk team met kennis van zaken om ondernemingen te helpen om hiermee belangrijke en kansrijke R&D ideeen naar de markt te helpen brengen.

+