Over 123Subsidie.nl

Wilt u weten welke subsidiemogelijkheden in Noord-Nederland voor u interessant zijn? Op 123subsidie.nl kunt u in 3 stappen zien voor welke subsidies uw onderneming in aanmerking komt.

In 3 stappen naar de subsidies die voor u interessant zijn

Stap 1: Kies de regio waarin uw onderneming gevestigd is;
Stap 2: Kies een of meer doelgroepen;
Stap 3: Geef aan voor welk thema u subsidie aan wilt vragen.

Voor nog specifieker zoeken selecteert u vervolgens nog de indiening, de status van de subsidie en het soort subsidieregeling. U kunt hier ook op naam naar een specifieke regeling zoeken.

Per ingevulde stap vallen de subsidies die voor u niet interessant zijn af. Wat overblijft is een lijst met subsidies die passen bij uw selectie. Hoe meer selecties u toepast, hoe gerichter het systeem voor u zoekt. Door de voor u interessante subsidie aan te klikken kunt u informatie downloaden en contact opnemen met de desbetreffende uitvoerende organisatie voor verdere informatie.

Registreer u om interessante subsidies te bewaren.

Meer uitleg over het vinden van subsidie op 123subsidie.nl.

Persoonlijk advies

Heeft u alle vragen ingevuld en is er geen regeling van toepassing op uw project? Neem dan contact met ons op. Aan de hand van uw gegevens bekijken wij wat uw subsidiemogelijkheden zijn.

Wij proberen voor u een zo volledig mogelijk overzicht van alle subsidieregelingen weer te geven. Heeft u suggesties, dan horen wij dit graag.